Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scripte yaralandıgında ekran kararıyor onu kapatmak ve kanma varken bandaj ile iyleşme eklemek istiyorum ama yapmadım kanama başladığında sadece hastanede npc iyleştirince kanama duruyor revive atsan bile kanama devam edio yardımcı olabilicek varmı
O bandaj ile kapatma olayı sadece esx'te var ve yeni çıkan güncelleme ile esx versiyonu outdated. Ancak içinde gerekli kodlar var ESX.RegisterUsableItem üzerinden yapabilirsin bir şeyler diye düşünüyorum.
O bandaj ile kapatma olayı sadece esx'te var ve yeni çıkan güncelleme ile esx versiyonu outdated. Ancak içinde gerekli kodlar var ESX.RegisterUsableItem üzerinden yapabilirsin bir şeyler diye düşünüyorum.