Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, fivem sunucumuz için bi discord botu altyapısı aldım ve altyapıda whitelist çalışması için sanırsam bi kısım var mysql host, user, password, database istiyor
kendi databasemizin ismini girdim çalışmadı şöyle bir hata alıyorum
Merhabalar, fivem sunucumuz için bi discord botu altyapısı aldım ve altyapıda whitelist çalışması için sanırsam bi kısım var mysql host, user, password, database istiyor
vds firmana sorup gerekli bilgileri alabilirsin ancak çok emin olmadığım halde birkaç bilgiyi söyliyim bot sql botu olduğu için mysql bilgilerini girmek gerek
mysql yada sql ine girerken kulladığın user ismini user ve database yerine yazıcaksın passworda sql passowrdunu yazıcaksın hostu tam olarak nerden alıcağını bilmiyorum