Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım mysql sorunum

fivetr18

Üye
FT Kullanıcı
selamlar, database tarafında çok yoğunluk olduğundan dolayı hitch warning uyarıları 30 kişiden sonra 50000'lere kadar çıkabiliyor. Aşağıya fotoğrafı bırakıyorum, ücretli ücretsiz yardımlarınızı bekliyorum.
16516

DF
bu sacmaligin tek sebebi dblerin amacina gore hazirlanmamis olmasi. bunun da nedeni her scriptin single release edilmesi ve veritabaninin script coder tarafindan hazirlanmasi.

yapabileceginiz en iyi sey, sql den tam anlamiyla yararlanmak olacaktir.
bunun en iyi yolu, guzel bir optimizasyon icin

dogru foreign kullanilmasi, tablolarin iliskilendirilmesi, immeditial sorgular vs.

oh ve tabi ki anlik degisiklik gerektirmeyen datalarda ( finetype vb. ) veri tabanini yormak cok anlamsiz. bi jsona kaydedin ve oradan cektirin

DF
bu sacmaligin tek sebebi dblerin amacina gore hazirlanmamis olmasi. bunun da nedeni her scriptin single release edilmesi ve veritabaninin script coder tarafindan hazirlanmasi.

yapabileceginiz en iyi sey, sql den tam anlamiyla yararlanmak olacaktir.
bunun en iyi yolu, guzel bir optimizasyon icin

dogru foreign kullanilmasi, tablolarin iliskilendirilmesi, immeditial sorgular vs.

oh ve tabi ki anlik degisiklik gerektirmeyen datalarda ( finetype vb. ) veri tabanini yormak cok anlamsiz. bi jsona kaydedin ve oradan cektirin
Gerçekten teknik konuştunuz fakat ben çok bir şey anlamadım nerede ne yapmam gerektiğini. Yardımcı olabilir misiniz acaba bu konuda?

DF
Direkt tüm tabloları silip tekrar tabloları teker teker oluşturduğumuzda düzelecek mi peki?
hayir tablolar arasinda iliski kurup daha spesific sogular yazarsaniz bir nebze.

ornegin
SELECT * FROM users
ile
SELECT username,password FROM users

arasinda cok buyuk bir fark oldugu gibi

Sub query
Has one
Has many

gibi tanimlamalar kullanirsan bariz bir hizlanma olacaktir

DF
hayir tablolar arasinda iliski kurup daha spesific sogular yazarsaniz bir nebze.

ornegin
SELECT * FROM users
ile
SELECT username,password FROM users

arasinda cok buyuk bir fark oldugu gibi

Sub query
Has one
Has many

gibi tanimlamalar kullanirsan bariz bir hizlanma olacaktir
peki aynı paket başka sunucuda kullanılıyor ve bu kadar şişme yapılmıyor lag oluşmuyor, bunun sebebi nedir sizce?

DF
ücretli-ücretsiz yardım edebilecek kişi aranıyor.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!