- Discord
- MOXHA#0001
Not ev sadece qb-inventory alanlar içindir.
Alt yapı olarak esx desteklemektedir. Normal bir qb altyapıda çalışmaz. [Almanız gereken envanter:
Bir oyuncu en fazla bir adet ev alabilir.
Her alınan ev için özel bir anahtar mevcuttur.
Eğer kapılar açıksa ve depoda açıksa rahatça soyulabilir.
Eğer depo açıksa e tuşuna basılıp içi görülebilir.
Maymuncuk ile evler soyulabilir.
Skillbarı kendiniz editleyebilirsiniz yavaş yada hızlı.
Bildirim gitme şansı size bırakılmıştır. İster math.random yani şansa bağlı isterseniz çevredeki npc sayısı.
Eğer oyuncu anahtarını kaybederse belirli bir yerden anahtarını çıkartabilir.
Çıkardıktan sonra süresi vardır [değiştirilebilir] Açılıp kapanabilir size bağlı.
Evler satılabilir evin fiyatının yarısı kadar ücret alır. Belki üşenmezsem evleri sadece emlakçının satmasınıda yapabilirim.
- Fiyat: 200TL
Fiyatının ucuz olma sebebi aldığınız zaman 3 ev ile geliyor olması bunu kendiniz yükseltmelisiniz. Eğer evleri ben ekleseydim 1000tlye doğru yolu vardı.
VIDEO:
İletişim için : Discord: MOXHA#4250 yada
Alt yapı olarak esx desteklemektedir. Normal bir qb altyapıda çalışmaz. [Almanız gereken envanter:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
]Bir oyuncu en fazla bir adet ev alabilir.
Her alınan ev için özel bir anahtar mevcuttur.
Eğer kapılar açıksa ve depoda açıksa rahatça soyulabilir.
Eğer depo açıksa e tuşuna basılıp içi görülebilir.
Maymuncuk ile evler soyulabilir.
Skillbarı kendiniz editleyebilirsiniz yavaş yada hızlı.
Bildirim gitme şansı size bırakılmıştır. İster math.random yani şansa bağlı isterseniz çevredeki npc sayısı.
Eğer oyuncu anahtarını kaybederse belirli bir yerden anahtarını çıkartabilir.
Çıkardıktan sonra süresi vardır [değiştirilebilir] Açılıp kapanabilir size bağlı.
Evler satılabilir evin fiyatının yarısı kadar ücret alır. Belki üşenmezsem evleri sadece emlakçının satmasınıda yapabilirim.
- Fiyat: 200TL
Fiyatının ucuz olma sebebi aldığınız zaman 3 ev ile geliyor olması bunu kendiniz yükseltmelisiniz. Eğer evleri ben ekleseydim 1000tlye doğru yolu vardı.
VIDEO:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İletişim için : Discord: MOXHA#4250 yada
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.