- Discord
- MOXHA#0001
Evet Sonunda MX-GANG projemiz bitmiştir. Biraz uzun sürsede adam akıllı sorunsuz birşey ortaya çıkarttık.
Özelliklerine gelicek olursak:
FPS KAYBI YARATMAZ
CLIENT TARAFINI ZORLAMAZ. RESMON DEĞERLERI SABIT 0.2 DIR. [Eğer yürüyen pedleri kullanmak istemezseniz 0.1 dir.]
Gangler Birbirlerine vurmazlar.
Gangler Gang Rolü verdiğiniz oyuncuya saygınlık kazanır ve asla ateş etmez.
Ganglere zarar vermediğiniz sürece size bir zarar vermezler.
Configden Kolay birşekilde ekleme çıkarma yapabilirsiniz.
GANGLER ISINI HALLETTIKTEN SONRA YERLERINE GERI DONECEKLERDIR.
GANG ARAÇLARINA HICBIR OYUNCU BINEMEZ.
Gangler Oyuncuları Takip Edecektir [BETA Bir sonraki sürümde eklenicektir. Alan kişilere ücretsiz olarak temin edilicek.]
FIYAT: 150TL
İletişim İçin
0.1.5 UPDATE
Gangdeki Araçlar Silindi. Belirli bir oyuncudan sonra tekrardan spawnlanıyordu. İleride Tekrardan Aktif Edilicek [Araçla Takip Etme İle birlikte]
SINIRSIZ KISIYE UYUMLANDI
Son olarak
GANGDEKI ARAÇLAR SILINDIĞI ICIN FIYATTA INDIRIM YAPILDI.
0.2.0 UPDATE
Geçenlerde baktım gangde crash verdirtiyordu kişiye özel değilde server tarafına alayım dedim ve şöyle birşey yaptım eğer oyuncu gang bölgesinin yakınlarındaysa gangler spawnlanıcak değilse tekrardan silinicek buda daha optimize ve daha iyi bir hale getirdi. Credit - Sydres
Özelliklerine gelicek olursak:
FPS KAYBI YARATMAZ
CLIENT TARAFINI ZORLAMAZ. RESMON DEĞERLERI SABIT 0.2 DIR. [Eğer yürüyen pedleri kullanmak istemezseniz 0.1 dir.]
Gangler Birbirlerine vurmazlar.
Gangler Gang Rolü verdiğiniz oyuncuya saygınlık kazanır ve asla ateş etmez.
Ganglere zarar vermediğiniz sürece size bir zarar vermezler.
Configden Kolay birşekilde ekleme çıkarma yapabilirsiniz.
GANGLER ISINI HALLETTIKTEN SONRA YERLERINE GERI DONECEKLERDIR.
GANG ARAÇLARINA HICBIR OYUNCU BINEMEZ.
Gangler Oyuncuları Takip Edecektir [BETA Bir sonraki sürümde eklenicektir. Alan kişilere ücretsiz olarak temin edilicek.]
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
FIYAT: 150TL
İletişim İçin
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yada MOXHA#07070.1.5 UPDATE
Gangdeki Araçlar Silindi. Belirli bir oyuncudan sonra tekrardan spawnlanıyordu. İleride Tekrardan Aktif Edilicek [Araçla Takip Etme İle birlikte]
SINIRSIZ KISIYE UYUMLANDI
Son olarak
GANGDEKI ARAÇLAR SILINDIĞI ICIN FIYATTA INDIRIM YAPILDI.
0.2.0 UPDATE
Geçenlerde baktım gangde crash verdirtiyordu kişiye özel değilde server tarafına alayım dedim ve şöyle birşey yaptım eğer oyuncu gang bölgesinin yakınlarındaysa gangler spawnlanıcak değilse tekrardan silinicek buda daha optimize ve daha iyi bir hale getirdi. Credit - Sydres
Son düzenleme: