Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Script MX-GANG

DeadTouchMe

Üye
FT Kullanıcı
Discord
MOXHA#0001
Evet Sonunda MX-GANG projemiz bitmiştir. Biraz uzun sürsede adam akıllı sorunsuz birşey ortaya çıkarttık.

Özelliklerine gelicek olursak:

FPS KAYBI YARATMAZ

CLIENT TARAFINI ZORLAMAZ. RESMON DEĞERLERI SABIT 0.2 DIR. [Eğer yürüyen pedleri kullanmak istemezseniz 0.1 dir.]

Gangler Birbirlerine vurmazlar.

Gangler Gang Rolü verdiğiniz oyuncuya saygınlık kazanır ve asla ateş etmez.

Ganglere zarar vermediğiniz sürece size bir zarar vermezler.

Configden Kolay birşekilde ekleme çıkarma yapabilirsiniz.

GANGLER ISINI HALLETTIKTEN SONRA YERLERINE GERI DONECEKLERDIR.

GANG ARAÇLARINA HICBIR OYUNCU BINEMEZ.

Gangler Oyuncuları Takip Edecektir [BETA Bir sonraki sürümde eklenicektir. Alan kişilere ücretsiz olarak temin edilicek.]

FIYAT: 150TL

İletişim İçin Yada MOXHA#0707

0.1.5 UPDATE

Gangdeki Araçlar Silindi. Belirli bir oyuncudan sonra tekrardan spawnlanıyordu. İleride Tekrardan Aktif Edilicek [Araçla Takip Etme İle birlikte]

SINIRSIZ KISIYE UYUMLANDI

Son olarak
GANGDEKI ARAÇLAR SILINDIĞI ICIN FIYATTA INDIRIM YAPILDI.

0.2.0 UPDATE

Geçenlerde baktım gangde crash verdirtiyordu kişiye özel değilde server tarafına alayım dedim ve şöyle birşey yaptım eğer oyuncu gang bölgesinin yakınlarındaysa gangler spawnlanıcak değilse tekrardan silinicek buda daha optimize ve daha iyi bir hale getirdi. Credit - Sydres

DF
Son düzenleme:
İyi satışlar,araç spawn ı yüksek oyuncuda test etme imkanın oldu mu?

DF
Sizede iyi satışlar. Dediğiniz mevzunun sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Çünkü sizde biliyorsunuz ki maksimum bir grupa 8 ped girebiliyor. Bu yüzden'de maksimum bir hood'da 8 araç olabilir bir sorun çıkarmaz. Akşam 100 kişilik sunucuda test edip bilgilerini yollamayı düşünüyorum.

DF
İyi satışlar,araç spawn ı yüksek oyuncuda test etme imkanın oldu mu?
Araç spawnlatma çoklu kişide patlamadı ama Npcler olursa düşük fps alan oyuncularda bir anda gangde varolan araçların üstüne araçlar düştü.

Araçlar zaten (şuanlık) sadece görüntü ama kullanan sunucuların büyük ihtimalle No-npc kullanmaları en sağlıklısı olucaktır. Ama ClearArea Native ilede alanı temizleyebiliriz Bakalım yapıcaz birşeyler.

DF
Gayet işlevli ve yararlı bir script sunucusuna, az da olsa değer veren birisi, birazcık paraya kıyıp almalı ?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!