Öncelikle NPC'ye mesaj atıp yerini soruyorsunuz size konum gönderiyor. Konuma gittiğinizde, paranızı yıkatabiliyorsunuz ve para aklama işlemi tamamlandığında size NPC tekrar mesaj atıyor.
Bir kere de 'en az' 10000 para yıkatabilirsiniz. Yıkama işlemi bitene kadar geri kalan işlerinizle ilgilenebilirsiniz çünkü işlem bitince NPC zaten size mesaj gönderecek.
5 dakika geçmeden tekrar para yıkayamazsınız yıkamaya çalışırsanız, NPC size ''Ne hakkında konuştuğunu bilmiyorum'' diyecektir.
Polisler NPC konumunu bulursa NPC role girecektir fakat polisler çok zorlarsa teslim olup üzerindeki bütün parayı verecektir.
ÇEVİRİSİ VE BAZI KOD DÜZENLEMELERİ HARİÇ SCRIPT BANA AIT DEGILDIR
virustotal:
link:
Bir kere de 'en az' 10000 para yıkatabilirsiniz. Yıkama işlemi bitene kadar geri kalan işlerinizle ilgilenebilirsiniz çünkü işlem bitince NPC zaten size mesaj gönderecek.
5 dakika geçmeden tekrar para yıkayamazsınız yıkamaya çalışırsanız, NPC size ''Ne hakkında konuştuğunu bilmiyorum'' diyecektir.
Polisler NPC konumunu bulursa NPC role girecektir fakat polisler çok zorlarsa teslim olup üzerindeki bütün parayı verecektir.
ÇEVİRİSİ VE BAZI KOD DÜZENLEMELERİ HARİÇ SCRIPT BANA AIT DEGILDIR
virustotal:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
link:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: