- Discord
- S1NGLE#0001
öncelikle bu konuyu açma sebebim ! Mono#0001 discord nickli eski ortağım olan aptalın gerçek yüzünü gösterme amaçlıdır. kısaca olayın özetini geçeyim yaklaşık 2 ay önce tebex üzerinden 120 euro civarı bir para aldık bunun çekmesi vs baya uzadı neyse para yaklaşık 1 hafta önce geldi bende paradan "hakkım" olan kısmı istedim bana dm den telefon değiştim vs diyerek erteledi bugunde parayı yine istedim ve bana 500 at dedi ben de ne alaka dedim ve kendisi bir anlaşma yaptıgımızı söyledi fakat aslında bu olmadı ben kapanan hesabımda kendisine 1k yı bana atmasını geri kalanı kendisinin alabileceğini söyledim bugun bana ekte belirttiğim gibi yazdı. üstüne kendi discordumdan banladı üstüne ilk scam vakası değil
1-2 k tartışılacak paralar değil ihtiyacım olmasa eğer eski hesabım kapanmasaydı daha fazla ss atabilirdim. kısacası iş yapmayın birşey satın almayın.
üstüne benim ismim ve discordum olan fx üzerinden hala satış yapıyor
1-2 k tartışılacak paralar değil ihtiyacım olmasa eğer eski hesabım kapanmasaydı daha fazla ss atabilirdim. kısacası iş yapmayın birşey satın almayın.
üstüne benim ismim ve discordum olan fx üzerinden hala satış yapıyor