Momentum RolePlay
KONU Yorumlarda Sürekli Olarak Güncellenmektedir.
Merhabalar herkese öncelikle Momentum Sunucumuz bundan 2 hafta önce açılmış olup çok ilgi gören bir sunucu haline geldi burdan da öncelikle teşekkürlerimi iletiyorum.
NOT: Sunucumuzda Kara Para Sistemi Bulunmamaktadır.
Kara Para yerine Sizin kasamayacağınız farklı türler ile elde edebileceğiniz BITCOIN sistemi bulunmaktadır.
Çoğu gang ve mekanların üstünde blip yoktur.
Sunucumuzda göreceğiniz çoğu sistem diğer sunucularda gördüklerinizden çok farklı olup belkide hiç görmediğiniz maceralara atılacaksınız.
Sunucumuza Yeni Çete/Gang Alınacak olup şartlarımız şu şekildedir ;
+20 Yaş. KONU Yorumlarda Sürekli Olarak Güncellenmektedir.
Merhabalar herkese öncelikle Momentum Sunucumuz bundan 2 hafta önce açılmış olup çok ilgi gören bir sunucu haline geldi burdan da öncelikle teşekkürlerimi iletiyorum.
NOT: Sunucumuzda Kara Para Sistemi Bulunmamaktadır.
Kara Para yerine Sizin kasamayacağınız farklı türler ile elde edebileceğiniz BITCOIN sistemi bulunmaktadır.
Çoğu gang ve mekanların üstünde blip yoktur.
Sunucumuzda göreceğiniz çoğu sistem diğer sunucularda gördüklerinizden çok farklı olup belkide hiç görmediğiniz maceralara atılacaksınız.
Sunucumuza Yeni Çete/Gang Alınacak olup şartlarımız şu şekildedir ;
Özgün olmak.
Her çete gibi silah alıp şunları öldüreyim kafasında olmamak.
Sağlam rol bilgisi.
Diğer oyuncuların üstünde kartelmiş gibi üstünlük kurmamak.
NOT: Gelen kişilere ayrıcalık tanınmayacaktır. Herkes sunucumuzda eşittir.
Gelmek isteyen üyelerimiz bizimle discord sunucumuz üzerinden iletişime geçip forumdaki konuya ilişkin geldiğini söyleyebilir.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sunucunun henüz bir tanıtım konuya bulunmamaktadır fakat sunucu özelliklerini sunucuya da girmeden bilemezsiniz. Diğer Gördüğünüz hiç bir sunucuya benzemeyeceğini garantisini verebilirim.
Momentum RolePlay Yönetim Kurulu
İyi Forumlar Dilerim...
Son düzenleme: