Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan hali hazırda sampta oynuyorum ve mikrofonum da bar ama ben mikrofon kullanmadan gta 5 te rol yapmak istiyorum acaba böyle bir imkan varmı ya da gerçek hayat gibi işleyen bir server varmı ayrıca drift serverlerini biliyorum onları önermeyin
Samp ta böyle bir olay var hatta gta 5 te yapılan rolden kat kat daha kaliteli bende böyle serverler gta 5 te varmı diye sormak istedim ayrıca zaten 1 buçuk yıldır rol yapıyorum gerçek hayat olduğunu biliyorum en azın dan dolaylı yoldan
İlk öncelikle merhaba sunucumuzda sesli rol yapılıyor ama bütün fiyatlar gerçek los angelas şehrinden alınma ve herşey HRP şeklinde eğer Text RP kalitesinde bir sunucu arıyorsan konuşabiliriz.