Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir sunucuda Head Adminim ve meth yapmak için amonyak ve sodyum benzoat lazım, amonyağın kodunu biliyorum fakat sodyum benzoat'ın kodunu bilmiyorum, oyuncular bekliyor günlerdir. Yardımcı olur musunuz?
dostum selamlar. headadmin olabilirsin fakat server sahibinin izni gerek. olmadan nasıl yapıcan itemleri o biliyordur zaten. gerekli itemler. eğer paket qb ise qb-core>shared.lua yada qb-core>shared>items.lua eğer esx ise sql de items ı bul ordanda itemlerden bakabilirsin
dostum selamlar. headadmin olabilirsin fakat server sahibinin izni gerek. olmadan nasıl yapıcan itemleri o biliyordur zaten. gerekli itemler. eğer paket qb ise qb-core>shared.lua yada qb-core>shared>items.lua eğer esx ise sql de items ı bul ordanda itemlerden bakabilirsin