Merhabalar ben kağan. Uzun süredir fivem üzerinde geliştiricilik yapıyorum. Bir kaç ay önce ERSOY#1395 ile bir proje işine giriştik bu projede ben geliştiricilik yapıyordum arkadaşım
koSS ise yöneticilik yapıyordu. Kullanmak için "Dehost v1" adlı paketi aldı ve bana gösterdi bu paketten devam edeceğiz diye. Bende tamam dedim paketi geliştirmeye başladım üzerinde fazlasıyla oynama yapıldı eski halinden eser kalmadı bu gün saat 22:00'da ersoyun oynuyorunda "Meet Development" Adlı bir sunucu vardı. Merak edip sunucuya katıldım ve dehost'a ait olan ve üzerinde oynamalar , geliştirmeler yaptığım paketin para ile satıldığını gördüm kendisine özelden yazdım.
Paket SSleri
Benim SSlerim
Konuşma SS
Kısacası Dehost Tarafından Yapılan Paketi Alıp Geliştirdik Ve Bu Paketle Bi Sunucu Açtık Sunucu Kapandıktan Sonra Bedava Olan Paketi Satmaya Başladılar. Tamamen REZİLLİK!
Paketi ÜCRETSİZ Bir Şekilde Paylaşıyorum
Paketi İndir
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(YAPTIĞIM PAKETİ Mİ SATIYORSUN DERKEN EDİTLEDİĞİM DEMEĞE ÇALIŞTIM ŞAŞKINLIK İLE YANLIŞ YAZMIŞIM) Bedava paketi para ile satmanın saçma birşey olduğunu söyledim fakat beni dinlemediPaket SSleri
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Benim SSlerim
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Konuşma SS
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kısacası Dehost Tarafından Yapılan Paketi Alıp Geliştirdik Ve Bu Paketle Bi Sunucu Açtık Sunucu Kapandıktan Sonra Bedava Olan Paketi Satmaya Başladılar. Tamamen REZİLLİK!
Paketi ÜCRETSİZ Bir Şekilde Paylaşıyorum
Paketi İndir
Son düzenleme: