Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MC Ekibi olarak hard bir sunucu aramaktayız.
Yaş ortalaması : 18
Günlük aktiflik süremiz : 5 Saat
Beklentilerimiz, isteklerimiz :
Hard rp anlayışına sahip sunucu.
MC Olarak kesinlikle farm yapmıyoruz paravan olarak admin rol pası aracılığı ile belirli zamanlarda yardım.
Mümkün ise modlu motor lakin şart değil.
MC Ekibi olarak hard bir sunucu aramaktayız.
Yaş ortalaması : 18
Günlük aktiflik süremiz : 5 Saat
Beklentilerimiz, isteklerimiz :
Hard rp anlayışına sahip sunucu.
MC Olarak kesinlikle farm yapmıyoruz paravan olarak admin rol pası aracılığı ile belirli zamanlarda yardım.
Mümkün ise modlu motor lakin şart değil.
Herkese selamlar, Birlik-Ekip tanıtım konularınızı aşağıdaki gibi örnek alarak yapabilirsiniz iyi forumlar. Grubunuzu Tanıtın Grubunuzun genel özelliklerinden yaş ortalamasından bahsedin.Spesifik olarak özellikle yapmak istediğiniz rol varsa onu da belirtebilirsiniz...
Selamlar dostum yeni açıyoruz sunucumuz ve LOST Mc bizim için önemli biryer teşkil ediyor. Hala bir sunucu arayışındaysanız buyrun gelin konuşalım bir birimizi dinleyelim ve ortak bir noktaya varalım.
Selamlar dostum. Yeni açacağız sunucumuza MC ekibini görmek isteriz. Elimizden geldiğince sizlere yardım etmekten keyif duyarız. Sizler varsınız ki biz sunucular varız istekleriniz bizim için pek kıymetlidir.