Paketimin satın alındığı bir sunucuda developerlik yapan markfex isimli arkadaş paketi müşterimin makinesinden kopyalayıp kendi makinelerinde farklı bir isimle kullanmakta bu durum ile ilgili tüm kanıtlarım mevcut bu arkadaşlarla herhangi bir şekilde alış verişe vb bir eyleme girememenizi ve kendilerinin bulunduğu sunuculardan uzak durmanızı öneririm
Kanıt SS'ler
Paketi alan kişi markfex.lua isimli arkadaş değil
Pitsza ile pek sorunum yok olayda ne kadar etkisi var bilmiyorum farklı bir makinede çalıştığından haberdar olup olmadığını bilmediğim için fazla dahil etmek istemiyorum ama satış yaptığım Sensei Roleplayde developer.
Paketi alan kişi ve aldığı tarih
Ne kadar olayla ilgili bilmiyorum fakat paket satın alınırken bana yönlendirilen soru şu şekilde idi şifreleme var mı?
Maximum 1 Makinede kullanabileceklerinide yazmıştım
Github hesabımda da paket mevcut private halde
Bu da paketin benim dahilimde startlanan bir sunucuya eklenen ek scriptler bu da Markfex adına geçiyor galiba daha önce böyle scriptlerle hiç karşılaşmadım Meyveloper tarzı
Dediğim gibi tüm kanıtlar ve tüm ekran görüntüleri ile markfex isimli arkadaşın döndürdüğü oyunlar fazla da anlaşılmıyor değil.
Kanıt SS'ler
Paketi alan kişi markfex.lua isimli arkadaş değil
Pitsza ile pek sorunum yok olayda ne kadar etkisi var bilmiyorum farklı bir makinede çalıştığından haberdar olup olmadığını bilmediğim için fazla dahil etmek istemiyorum ama satış yaptığım Sensei Roleplayde developer.
Paketi alan kişi ve aldığı tarih
Ne kadar olayla ilgili bilmiyorum fakat paket satın alınırken bana yönlendirilen soru şu şekilde idi şifreleme var mı?
Maximum 1 Makinede kullanabileceklerinide yazmıştım
Github hesabımda da paket mevcut private halde
Bu da paketin benim dahilimde startlanan bir sunucuya eklenen ek scriptler bu da Markfex adına geçiyor galiba daha önce böyle scriptlerle hiç karşılaşmadım Meyveloper tarzı
Dediğim gibi tüm kanıtlar ve tüm ekran görüntüleri ile markfex isimli arkadaşın döndürdüğü oyunlar fazla da anlaşılmıyor değil.