Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne olduğunu tam anlayamadığım bir şey mapte sürekli yanıp sönme gibi bir şey oluyor yani map derken esc harita değil bayağı oyunda oluyor ve arada kasmalara da neden oluyor size neden olabilir bu? görsel atamıyorum fakat bulduğum bir zamanda video paylaşmayı deneyeceğim.
Merhaba, f8 konsoluna "resmon 1" yazıp en üst özellik kullananları listeleyiniz. Vmenu, extended, doorlock gibiler dışında listelenen olağan üstü bir script varsa onu kapatıp, restart atınız.
Ne olduğunu tam anlayamadığım bir şey mapte sürekli yanıp sönme gibi bir şey oluyor yani map derken esc harita değil bayağı oyunda oluyor ve arada kasmalara da neden oluyor size neden olabilir bu? görsel atamıyorum fakat bulduğum bir zamanda video paylaşmayı deneyeceğim.
resmon değerlerinde doorlock ve vMenu dışında yüksek değer veren yok hocam yine de teşekkürler, vMenu ve es_admin2 kurulu sadece saat çakışması meselesi için bir bakacağım olursa yazarım.
vMenu aracılığı ile saati değiştirdim ve vMenu ile saat çakışması yaşayan bir script mevcut bildiğim kadarıyla başka admin menüsü yok ama bulup çözmeye çalışacağım hocam teşekkürler yardımınız için sorunun kaynağını bulmuş olduk.
Sorun vSyncR sistemi ile vMenu sisteminin aynı anda zaman ayarı yapmasıymış yardımınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve konu başlığı değiştirilebilir sorunum çözüldü.