Öncelikle merhabalar,
forumda daha önce bu konudan göremedim direk hazır hali paylaşılmış bende bu sebepten dolayı direkt olarak nasıl entegre edildiğini paylaşıcam.
m3_inventoryhud>config.lua
aşşada stash oluşturma kısımlarına gelip aşşadaki bulunan kodu 1 alt satıra yazın
Not: Kordinat önemli değil rastgele bir kordinat girebilirsiniz.
bu kodu girdikten sonra şöyle olmalıdır.
TriggerEvent('m3:inventoryhud:client: openStash', 'Motel', 'all')
Not: TriggerEvent'Teki client: o kısmını düzeltmeyi unutmayın bilerek birleştirmedim emojiye dönüşüyor yoksa
ardından motel scriptinize gelip eğer disc-inventoryhud kullanıyorsanız ordan m3 e geççekseniz ctrl + f yapıp disc-inventoryhud diye aratın ardından orda disc-inventoryhudun moteli açması için bir kod bulunuyor ordaki kodu silip üstteki kodu o kod yerine koyun ve ardından stashınız açılcaktır. anlamayan olursa yorumlardan veya discorddan ulaşırsanız yardım edebilirim
discord: caganyaman#1630
İyi forumlar...
forumda daha önce bu konudan göremedim direk hazır hali paylaşılmış bende bu sebepten dolayı direkt olarak nasıl entegre edildiğini paylaşıcam.
m3_inventoryhud>config.lua
aşşada stash oluşturma kısımlarına gelip aşşadaki bulunan kodu 1 alt satıra yazın
Kod:
['Motel'] = {
coords = {vector3(-99.9, -99.9, -99.9)},
useMarker = false,
markerType = 2,
markerSize = vector3(0.2, 0.2, 0.2),
markerColour = { r = 255, g = 255, b = 255 },
use3dtext = true,
msg = 'Depoya erişmek için ~INPUT_CONTEXT~ tuşuna basınız.', --or '[E] - Silahlar',
job = 'all',
maxweight = 500 -- if u use weight, uncomment this line
},
Not: Kordinat önemli değil rastgele bir kordinat girebilirsiniz.
bu kodu girdikten sonra şöyle olmalıdır.
TriggerEvent('m3:inventoryhud:client: openStash', 'Motel', 'all')
Not: TriggerEvent'Teki client: o kısmını düzeltmeyi unutmayın bilerek birleştirmedim emojiye dönüşüyor yoksa
ardından motel scriptinize gelip eğer disc-inventoryhud kullanıyorsanız ordan m3 e geççekseniz ctrl + f yapıp disc-inventoryhud diye aratın ardından orda disc-inventoryhudun moteli açması için bir kod bulunuyor ordaki kodu silip üstteki kodu o kod yerine koyun ve ardından stashınız açılcaktır. anlamayan olursa yorumlardan veya discorddan ulaşırsanız yardım edebilirim
discord: caganyaman#1630
İyi forumlar...