Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevaplandım3_garage gibi a,b bölgesi olan garajlarda mesleklere özel araçlar
Selamun Aleyküm. Şimdiye kadar esx_advancedgarage dışı kullandığım tüm garajlarda polis falan araba aldığında bunu normal garajdan alabiliyor
bunu düzeltmek istiyorum
Selamun Aleyküm. Şimdiye kadar esx_advancedgarage dışı kullandığım tüm garajlarda polis falan araba aldığında bunu normal garajdan alabiliyor
bunu düzeltmek istiyorum
Eğer polis garajından alınan araçlar owned_vehicles gibi bir tabloya kaydediyorsa bunu yapmak biraz zor garaj scsnin üzerinden meslek garajı yapmanız gerek.
Eğer polis garajından alınan araçlar owned_vehicles gibi bir tabloya kaydediyorsa bunu yapmak biraz zor garaj scsnin üzerinden meslek garajı yapmanız gerek.
bunu düzeltmek istiyorum
Garaja kaydetmek yerine başka bir dataya kaydediyor yani sende policejob'dan owned_vehicles'ları oluşturduğun data ismini yaparsan garaj scriptine gitmez oluşturduğun dataya gider ve bunun sayesinde araçlarını garajlardan almazlar.
Garaja kaydetmek yerine başka bir dataya kaydediyor yani sende policejob'dan owned_vehicles'ları oluşturduğun data ismini yaparsan garaj scriptine gitmez oluşturduğun dataya gider ve bunun sayesinde araçlarını garajlardan almazlar.