Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı M3 Inventory Shop Açılmama Sorunu

tyler01

Üye
FT Kullanıcı
Shop'u açmaya çalıştığımızda konsoldan;

[script:m3_inventoryh] SCRIPT ERROR: @m3_inventoryhud/server.lua:1711: attempt to index a nil value
[script:m3_inventoryh] > TriggerServerCallback (@es_extended/server/functions.lua:160)
[script:m3_inventoryh] > handler (@es_extended/server/common.lua:71)

hatası alıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

DF
m3_inventoryhud/server.lua da 1711 inci satir da bos bir degisken oldugundan dolayi bu hatayi aliyorsun.
1711 e bak, hangi degiskenler kullaniliyor, sonra nereden geldigine bak o degiskenin (eger trigger ise).
Tam olarak ne yaptiginda bu hatayi aliyorsan ona göre debug yapmaya calisirsan sorunu çözersin.

Not: bu kadar info ya anca bu kadar yardim edebiliyorum kusura bakma..

DF
Discord'dan ulaş | FDream#1615

DF
Merhaba, Database'de bulunmayan itemler m3_inventoryhud/config.lua'da market kısmında bulunuyor. Database'de olmayanları yazmışsınızdır, orayı Database'de bulunan itemlere göre değiştirin. Eğer bunlar kalsın, ben Database'e item eklerim dersen Database'e gidip items kısmına market kısmında bulunan itemleri ekleyerek sorununu çözebilirsin. Yeni ekleyeceğin eşyaların resimleri gözükmüyor dersen de m3_inventoryhud>html>img>items kısmına istediğin resimleri item ismine uygun olarak ekleyebilirsin. Eğer anlamadıysan buradan belirt daha açıklayıcı, düzgün bir şekilde yazayım. İyi forumlar dilerim, kolay gelsin.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!