Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Çözüldü M3 envanter alt slotta 2 tane item oluyor

imn0thing

Üye
FT Kullanıcı
M3 envanter kullanmaktayım ve insanlar alt slota birşey koyup sunucu reslendiğinde item 2 tane oluyor ama kullanılmıyor ben 2 tane olmasını görmek istemiyorum nasıl düzeltebilirim ?
44417
gibi. Sadece 1 ini kullanabiliyorum ama dupeleniyor diğerini kullanamasam bile
hudbara atınca düzeliyor
44418
gibi

DF
Son düzenleme:
Konu tarafımca uygun kategoriye taşındı

DF
Bu sorunlar genellikle database sorunu olduğunda oluşuyor yani aynı hex e 2 adet aynı item veriyor​

DF
Bu sorunlar genellikle database sorunu olduğunda oluşuyor yani aynı hex e 2 adet aynı item veriyor​
hocam ayrıca söylemek isterim ki m3 envanter nasıl kayıt yapıyor envanterdeki şeyleri ? yani herhangi bir sql şeyini de göremedim. bilmiyorum nerde kaydediyor bilgileri bilen varsa yazarsa çok teşekkür ederim kaç gündür şu envanter yüzünden test yapamadım düzgün

DF
hocam ayrıca söylemek isterim ki m3 envanter nasıl kayıt yapıyor envanterdeki şeyleri ? yani herhangi bir sql şeyini de göremedim. bilmiyorum nerde kaydediyor bilgileri bilen varsa yazarsa çok teşekkür ederim kaç gündür şu envanter yüzünden test yapamadım düzgün
aynı sorun bendede var çözümünü buldunmu

DF
Konu Eki Beklemeye Alınmıştır.

DF
Konu tarafımca doğru kategoriye alınmıştır.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!