Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
M3 envanter kullanmaktayım ve insanlar alt slota birşey koyup sunucu reslendiğinde item 2 tane oluyor ama kullanılmıyor ben 2 tane olmasını görmek istemiyorum nasıl düzeltebilirim ?
gibi. Sadece 1 ini kullanabiliyorum ama dupeleniyor diğerini kullanamasam bile
hudbara atınca düzeliyor
gibi
hocam ayrıca söylemek isterim ki m3 envanter nasıl kayıt yapıyor envanterdeki şeyleri ? yani herhangi bir sql şeyini de göremedim. bilmiyorum nerde kaydediyor bilgileri bilen varsa yazarsa çok teşekkür ederim kaç gündür şu envanter yüzünden test yapamadım düzgün
hocam ayrıca söylemek isterim ki m3 envanter nasıl kayıt yapıyor envanterdeki şeyleri ? yani herhangi bir sql şeyini de göremedim. bilmiyorum nerde kaydediyor bilgileri bilen varsa yazarsa çok teşekkür ederim kaç gündür şu envanter yüzünden test yapamadım düzgün