Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba öncelikle ben bugün qb esx çevirme gibi birkaç video izledim ben bayadır m3 admin arıyordum ama esx olduğunu farketmemiştim bu m3 admini qb çevirebilirsem veya çevriliyorsa çalışırmı
edrp paketi kullandığın için olabilir. edrpde blacklist sistemi var. normal kendi adminmenunde ban sistemi yapabilirsin. niye sırf ban sistemi için adminmenu'nu değişesinki biraz saçma.dersenki bu admin menüye ban sistemi yapılıyormu evet yapılıyor. sadece qb-core üzerinde minik bir düzenleme ban sqlini ona göre ayarlaman yetelri olacaktır. ben rahat rahat kullanıyorum
ufak bir bilgilendire geçeyim. ban sisteminde sıkıntı yoktur. belki ufacık sqlde olabilir oda koaly ama ona rağmen ban yemeyecektir. çünkü giriş kontrolu yok onun içn core üzerinden oyuncu giriş checkletmek lazım yukarıdada belirttiğim gibi.
edrp paketi kullandığın için olabilir. edrpde blacklist sistemi var. normal kendi adminmenunde ban sistemi yapabilirsin. niye sırf ban sistemi için adminmenu'nu değişesinki biraz saçma.dersenki bu admin menüye ban sistemi yapılıyormu evet yapılıyor. sadece qb-core üzerinde minik bir düzenleme ban sqlini ona göre ayarlaman yetelri olacaktır. ben rahat rahat kullanıyorum