Öncelikle sorunum while döngüsü içinde drawtext kullanmakla alakalı. Benim hatam mı bilmiyorum ama çözemedim. Hata ile ilgili örnek satır atacağım:
Bir olaydan sonra test ve test2'yi true yapması için bir fonksiyon ekledim, print ile test ettim ve bunda sorun yok.
Yazdığım kodun aynısını olmasa da bir benzerini yukarıya bıraktım.
Sorun da şöyle oluyor, test = true olduğunda her 3 saniyede 1 1 saliselik test drawtext'ini gösteriyor ve drawtext tekrar gidiyor. Ben test = false olana kadar drawtext'in orda kalmasını istiyorum. while test2 döngüsünü sildiğimde sorun çözülüyor. Nasıl 2'sini birden kullanabilirim?
Denediklerim:
While döngüsü içindeki bir function içine alıp bir trigger oluşturdum ve eventi gerekli yere ekleyip test ve test2 'yi birleştirdim. Ancak sorun çözülmedi.
Kod:
test = false
test2 = false
progress = 0
pause = false
Bir olaydan sonra test ve test2'yi true yapması için bir fonksiyon ekledim, print ile test ettim ve bunda sorun yok.
Kod:
while test do
Citizen.Wait(1)
DrawText3D(konum2.x, konum2.y, konum2.z, '[E] - test')
end
while test2 do
Citizen.Wait(0)
if progress < 41 and not pause then
progress = progress + 2
Citizen.Wait(3000)
exports['okokNotify']:Alert("Test", "İşlem:"..progress", 5000, 'info')
end
end
Yazdığım kodun aynısını olmasa da bir benzerini yukarıya bıraktım.
Sorun da şöyle oluyor, test = true olduğunda her 3 saniyede 1 1 saliselik test drawtext'ini gösteriyor ve drawtext tekrar gidiyor. Ben test = false olana kadar drawtext'in orda kalmasını istiyorum. while test2 döngüsünü sildiğimde sorun çözülüyor. Nasıl 2'sini birden kullanabilirim?
Denediklerim:
While döngüsü içindeki bir function içine alıp bir trigger oluşturdum ve eventi gerekli yere ekleyip test ve test2 'yi birleştirdim. Ancak sorun çözülmedi.