Sunucuda Olmasını İstediğimiz Şeyler
Aile,Kartel,Mafya Gibi Saçma Roller Olmasın
Yaş Kitlesi +17 Olan ve Olgun Kişiler Olursa Çok Daha İyi Roller Çıkartırız
İllegal ve GunRP Dönen Ama Dakika Başı DriveBy Yemek İstemediğimiz
Scriptleri Güncel Olan
Rol Kalitesi Ortalama ve Üstü Olan
Genel Oyuncu Sayısı +25 +30 Civarı Olan Bir Sunucu Arıyoruz
Artı Olarak Ekibimizde 2 Kişi Yayın Açıyor Ben Yeni Yeni Açmaya Başladım Arkadaşımın 1000 Takipçisi Var 30 40 Arası İzleniyor Genel Olarak Sunucunuza Bir Çok Oyuncu Kazandırabiliriz.LSPD'yi 2 Kişi Yöneticeğiz ve Yönetmeye Başladığımızda Bizim Yönettiğimizi Duyan Arkadaşları Çağırıcağız.Tüm Alım ve Kuralları Biz Koyacağız Yani Siz Sunucu Adminlerini Fazla Yormayacağız.Birden Çok Sunucuda LSPD Yönettik ve Yönettiğimiz Sunucularda Herkes LSPD Oynamak İstedi ve Çok Memnundu.Diyeceklerim Bu Kadar Düzgün Bir LSPD Yöneticisi İstiyorsanız Discordum:eSpyon#0652
Aile,Kartel,Mafya Gibi Saçma Roller Olmasın
Yaş Kitlesi +17 Olan ve Olgun Kişiler Olursa Çok Daha İyi Roller Çıkartırız
İllegal ve GunRP Dönen Ama Dakika Başı DriveBy Yemek İstemediğimiz
Scriptleri Güncel Olan
Rol Kalitesi Ortalama ve Üstü Olan
Genel Oyuncu Sayısı +25 +30 Civarı Olan Bir Sunucu Arıyoruz
Artı Olarak Ekibimizde 2 Kişi Yayın Açıyor Ben Yeni Yeni Açmaya Başladım Arkadaşımın 1000 Takipçisi Var 30 40 Arası İzleniyor Genel Olarak Sunucunuza Bir Çok Oyuncu Kazandırabiliriz.LSPD'yi 2 Kişi Yöneticeğiz ve Yönetmeye Başladığımızda Bizim Yönettiğimizi Duyan Arkadaşları Çağırıcağız.Tüm Alım ve Kuralları Biz Koyacağız Yani Siz Sunucu Adminlerini Fazla Yormayacağız.Birden Çok Sunucuda LSPD Yönettik ve Yönettiğimiz Sunucularda Herkes LSPD Oynamak İstedi ve Çok Memnundu.Diyeceklerim Bu Kadar Düzgün Bir LSPD Yöneticisi İstiyorsanız Discordum:eSpyon#0652