Arkadaşlar selam;
DEPARTMAN TANITIMI;
Unutmayın ki LSPD bünyesindeki bir polis memuru olarak tüm gayeniz “Koru & Hizmet Et” çerçevesinde yapılmalıdır. Siviller ile aranız her zaman iyi olmalıdır. Üniforması üzerinde olan bir polis olarak bireysellikten ziyade Los Santos Polis Departmanı’nı (LSPD) temsil etmektesiniz. Sizin gerçekleştireceğiniz olumsuz bir davranış, polislik mesleğinin ve LSPD’nin bundan etkilenmesine sebep olacaktır.
İSTEDİĞİMİZ ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR;
1-Saygı ve sevgi.
2-Rol hakkında bilgi.
3-Düzgün ve uyumlu karakter hikayesi.
4-Siz ve karakteriniz arasında hiçbir zaman bir ilişki bulunmaması.
5-Karakterinizin geçmişi.
6-Son olarak vereceğimiz Polis Departmanının El Kitapçığını düzgünce bilmesi.
SON OLARAK;
Sunucumuzdan gayet memnun olup iyi ve kaliteli yönetim ekibi ile çalışıyoruz. Sizleri de aramızda görmekten memnun olur, mutluluk duyarım.
Şahsi discordum: nagoo#4024
DEPARTMAN TANITIMI;
Unutmayın ki LSPD bünyesindeki bir polis memuru olarak tüm gayeniz “Koru & Hizmet Et” çerçevesinde yapılmalıdır. Siviller ile aranız her zaman iyi olmalıdır. Üniforması üzerinde olan bir polis olarak bireysellikten ziyade Los Santos Polis Departmanı’nı (LSPD) temsil etmektesiniz. Sizin gerçekleştireceğiniz olumsuz bir davranış, polislik mesleğinin ve LSPD’nin bundan etkilenmesine sebep olacaktır.
İSTEDİĞİMİZ ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR;
1-Saygı ve sevgi.
2-Rol hakkında bilgi.
3-Düzgün ve uyumlu karakter hikayesi.
4-Siz ve karakteriniz arasında hiçbir zaman bir ilişki bulunmaması.
5-Karakterinizin geçmişi.
6-Son olarak vereceğimiz Polis Departmanının El Kitapçığını düzgünce bilmesi.
SON OLARAK;
Sunucumuzdan gayet memnun olup iyi ve kaliteli yönetim ekibi ile çalışıyoruz. Sizleri de aramızda görmekten memnun olur, mutluluk duyarım.
Şahsi discordum: nagoo#4024