Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar lost mc ymap ekledim başka pakette deniyorum oluyor kendi paketimde görünmez bir duvar var ve ordan geçilmiyor neden olabilir yardım ederseniz sevinirim
map yakınlarında farklı bir yere YMAP eklediysen onları stoplayıp tekrardan lost mc ymap'ine girmeyi deneyebilirsin farklı ymap'ler karıştırıyor olabilir.
Ve ya farklı lost mc YMAP'ini yüklemeyi deneyebilirsin. kulladığın ymap hatalı olabilir.
map yakınlarında farklı bir yere YMAP eklediysen onları stoplayıp tekrardan lost mc ymap'ine girmeyi deneyebilirsin farklı ymap'ler karıştırıyor olabilir.
Ve ya farklı lost mc YMAP'ini yüklemeyi deneyebilirsin. kulladığın ymap hatalı olabilir.