Sorun yaşamadan önce sunucuya kayıt oluyoruz kayıt olurken bir arkadaşla çok samimiyet kuruyoruz muhabbet ediyoruz buraya kadar her şey çok güzel hiçbir sıkıntı yok. Sunucuya giriyoruz hex-idlerimiz onaylanıyor motele rol yapmaya giriyoruz ve arkadaşım emote a göre rol yapılmadıgı için emote u 2 3 defa 15'er saniye arayla atıyor ve ikimizde aktif roldeyken küfür edilerek kickleniyoruz. Ve destek beklmeye geçiyoruz ve desteğe bakılmadığı için genel sohbette bu konuyu açıklıyoruz ve laubali konuşan bir yetkili yanımıza geliyor emote spamladın tarzında cümleler kuruyor hiç saygı çervesinde değil bende admin message atabilirsiniz diyorum genel sohbette neden tartışma çıkarıyorsunuz tarzında saçma bir muhabbet döndürüyorlar arkadaşımla ağzımızı açmıyoruz yine ailesinden saygı görmemiş insanlar laubali şekilde konuşuyor ve destek ortasında ban yiyoruz bu olay sonrasında düzgünce konuşmak için kayıt beklemeye gidiyoruz ve tekrar ban yiyoruz birkaç defa sadece sorunu çözebilmek için kayıt beklemeye gidiyoruz ve sonuç değişmiyor . Sonrasında founderlarına yazıyorum bi konuşabilir miyiz diyorum ve founderları beni engelliyor cidden bu kadar saçma bir yönetimi olan sunucu ilk defa görüyorum yönetim ekibinin gram rol bilgisi yok ve saygısızlar...