Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
keymasterdan key aldım ve sunucudaki herşeyi hazırladım fakat arkadaşım sunucuya giremiyor. Bunun çözümü nedir? Veya Localhosta sadece ben mi girebilirim?
keymasterdan key aldım ve sunucudaki herşeyi hazırladım fakat arkadaşım sunucuya giremiyor. Bunun çözümü nedir? Veya Localhosta sadece ben mi girebilirim?
Merhabalar Forumunuz Da Öncesinde "FİVEM PORT AÇMA VE SERVER LİSTE SUNUCUYU ÇIKARMA" Konusu Açılmış Ve Aşağıdaki Yanıt İle Soruya Cevap Bulunmuş.. Sizde Aşağıdaki Adımları izleyerek Sorununuza Çözüm Bulabilirsiniz.. İYİ FORUMLAR DİLERİM..
Bu durumu sağlayabilicek çözüm olarak HAMACHI İle yapabilirsin. Şöyle anlatayım:
Bilgisayara kurulması gereken sadece bir uygulama var LOGMEIN HAMACHI. Bunu düzenli bir kurulumun ardından, Hamachi'de hesabınız varsa giriş yap yada yoksa Hesap açmanız gerekmekte.
Giriş yapıldıktan sonra, Yeni bir ağ açarak arkadaşınızın yada Arkadaşlarınızın Aynı şekilde girmesini sağlayın.
Girdikten sonra , --ALTTAKI BULUNAN RESIM-- 'Deki gibi IPV4 Adresi ile giriş yapın.
~ Şimdiden iyi eğlenceler ~
NOT : HAMACHİ LİMİTİ 5 KİŞİ OLDUĞUNDAN DOLAYI SUNUCUYA MAX 5 KİŞİ GİREBİLİR ( SİZ DE DAHİL )
EDIT : SERVER LİSTE Sunucuyu çıkarmak HAMACHI İLE YAPILABİLİCEK BİRŞEY DEĞİL SERVER LİST'E ÇIKMAK İÇİN VDS - YADA HERHANGİ BİR HOST'A İHTİYACINIZ VAR.