Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, LocalHost kurdum. Ama servera kurduğum modlar/scriptler arkadaşımda gözükmüyor. Mesela bir araba çıkartıyorum arkadaşımda yok. Bunun dışında da ben lagsız, 18 ping ile stabil bir şekilde oynarken arkadaşım 1000 pinglere çıkıyor. Sebebi ve çözümü nedir?
Merhaba, LocalHost kurdum. Ama servera kurduğum modlar/scriptler arkadaşımda gözükmüyor. Mesela bir araba çıkartıyorum arkadaşımda yok. Bunun dışında da ben lagsız, 18 ping ile stabil bir şekilde oynarken arkadaşım 1000 pinglere çıkıyor. Sebebi ve çözümü nedir?
kendin bir vds üzerinden bir makineye girmiş gibi anlayabilirsin, hamachi ağ limiti koyduğu için arkadaşının pingi var, araçların boyutları büyük ise onda gözükmesi çok uzun zaman alır, sen local'de olduğun için sende dosyaları yüklemiyor bilgisayarında oldugu için, bu durumu çözebilmen zor gib.