ESX Bilgin hiç yoksa ve bu işe QB ile başladıysan diğerlerine göre daha fazla zorlanırsın. Bu yüzden böyle şeylerin çözümünü bulmak senin için zor geliyor olabilir.
Temel arıyorsan, kendi temelini oluşturmanı öneririm. Yaklaşık 4 - 5 gün önce esx'i bırakıp QB-Core'a geçtim ve kendi temelimi oluşturdum.
Nasıl yapılacağı burada güzelce anlatılmış -
Temel Oluşturma . Ben kısaca özet geçiyim, paketlerde kullanması şart olan server dosyalarını indiriyorsun ve fxserver.exe dosyasını açıyorsun. Daha sonra kayıt olma, şifre belirleme falan adımları var. Bu adımları geçtikten sonra kurmak istediğin framework'ü soruyor, popular template yazısına tıkladıktan sonra 4 seçenek sunuyor, qbcore seçiyorsun. Kendisi otomatik olarak github'da olanları kuruyor. SQL'i de tüm scriptlerde olmasa da olan scriptlerde ki sql'leri bir veritabanı oluşturarak yapıyorsun. Bir kullanıcı da nasıl sql oluşturulacağını sormuş, cevaplara bakarak SQL Sorununu da halledebilirsin.
Bu arada, burada ki hata "galiba" pakette ki qb-core eski framework, lj-inventory'de yeni qb-core framework'üne ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden sorun yaşıyorsun..