- Discord
- arvenm
Zombi Roleplay Sunucusu Satılıktır! | Hazır Paket ve Aktif Oyuncular ile Birlikte
Merhaba, sizlere eşsiz bir rol yapma deneyimi sunacak olan Zombi Roleplay Sunucusunu tanıtmak ve devretmek istiyorum. Bu sunucu, özverili bir şekilde hazırlanmış, tamamen aktif ve oyuncu kitlesiyle dikkat çeken bir platformdur. Şimdi bu projeyi, aynı tutkuyu paylaşan ve gelecekte daha da büyütebilecek birine devretmek istiyorum.
İletişim:
Merhaba, sizlere eşsiz bir rol yapma deneyimi sunacak olan Zombi Roleplay Sunucusunu tanıtmak ve devretmek istiyorum. Bu sunucu, özverili bir şekilde hazırlanmış, tamamen aktif ve oyuncu kitlesiyle dikkat çeken bir platformdur. Şimdi bu projeyi, aynı tutkuyu paylaşan ve gelecekte daha da büyütebilecek birine devretmek istiyorum.
Sunucu Hakkında Genel Bilgiler
Sunucumuz, QB-Core altyapısını temel alarak inşa edilmiş, yüksek kaliteli bir zombi temalı rol yapma dünyasıdır. Kurulumundan itibaren her detay titizlikle düşünülmüş ve oyuncuların keyif alacağı bir deneyim sunmak hedeflenmiştir.Oyuncular ve Topluluk
- Sunucumuzda şu anda aktif bir oyuncu kitlesi bulunmaktadır.
- Günlük giriş yapan oyuncu sayısı istikrarlı ve her geçen gün büyümektedir.
- Discord sunucusu aktif bir şekilde kullanılmakta ve oyuncular arasında sağlam bir topluluk bağı oluşturulmuş durumda.
Teknik Özellikler
- Tamamen Hazır Sistemler: Sunucu, devralındığı anda çalışmaya devam edecek şekilde ayarlanmıştır. Teknik detaylarla uğraşmanıza gerek kalmaz.
- Optimizasyon: Sunucunun performansı üst düzeyde tutulmuş, yüksek FPS ve akıcı bir oyun deneyimi sağlanmıştır.
- Güvenlik: Açık kaynak olmaması sayesinde dosyalar koruma altında tutulmuştur. Kodlar yalnızca devralacak kişi tarafından kullanılabilir.
Satışın Kapsamı
1. Sunucu Dosyaları ve Ayarları
Sunucuyla ilgili tüm dosyalar eksiksiz olarak alıcıya teslim edilecektir. Bu dosyalar arasında:- Ana dosyalar (QB-Core tabanlı).
- Zombi mekanikleri ve özel görev sistemleri.
- Performans iyileştirmeleri için yapılan optimizasyonlar.
- Kullanıma hazır veri tabanı.
2. Discord Sunucusu
Mevcut topluluk ile birlikte sunucunun Discord platformu da devredilecektir. Bu, topluluk yönetimi ve oyuncuların iletişimi için büyük bir avantaj sağlar.
Satış Nedeni
Sunucunun satış sebebi tamamen kişisel zamansızlık ve iş yoğunluğu ile ilgilidir. Bu projeyi büyük bir emekle hayata geçirdim ancak şu anda başka projelere ve işlere odaklanmam gerektiği için bu muhteşem topluluğu hak ettiği gibi yönetemiyorum. Daha fazla büyüme potansiyeline sahip bu sunucunun, ilgilenebilecek birinin elinde çok daha ileriye taşınacağına inanıyorum.
Neden Bu Sunucuyu Tercih Etmelisiniz?
- Tamamen Hazır: Sıfırdan sunucu kurulumuyla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Her şey çalışır durumda size teslim edilecek.
- Aktif Oyuncu Kitlesi: Mevcut bir topluluk ile başlamak, sıfırdan oyuncu toplamak zorunda kalmamanız anlamına gelir.
- Eşsiz Mekanikler: Zombi temalı rol yapma dünyasında, oyuncularınıza benzersiz bir deneyim sunabilirsiniz.
- Destek ve Rehberlik: Teknik destek ve rehberlik hizmetiyle sunucunun yönetiminde sorun yaşamazsınız.
- Güvenilir Sistem: Açık kaynak olmaması sayesinde, sunucu dosyalarınız güvence altındadır.
Fiyat ve İletişim
Fiyat konusunda ciddi alıcılarla detaylı olarak görüşmek istiyorum. Sunucu, yapılan emek, mevcut oyuncu kitlesi ve paket içeriği göz önüne alındığında hak ettiği değeri fazlasıyla sunacaktır.İletişim:
- Discord: arvenm
Ekli dosyalar
-
1732407605625.png2.4 MB · Görüntüleme: 2
-
1732409304620.png3.5 MB · Görüntüleme: 1
-
1732411908356.png1.6 MB · Görüntüleme: 1
-
1732413286297.png3.7 MB · Görüntüleme: 1
-
1732413285326.png3.7 MB · Görüntüleme: 1