Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruLiberty City mapini nasıl codewalkerda açarım?
bildiğiniz üzere new york rp isteiği gittikçe artıyor ancak mapte bunu desteklemesi gerek için eksikler var ben de bu eksikleri gidermek istiyorum lakin önce liberty city mapini codewalker programında açmam gerekiyor bu konu hakkında bilgisi olan va rmı ?
Zamanında arkadaşlarım codewalker ile açmayı denemişti ama görmüyor söylediğin gibi liberty citynin altına girmeni pek tavsiye etmem çok sağlam bi map developerının olması gerek mapin çok açığı var +olarak los santos da çalışan çoğu script anlamsız şekilde libery cityde çalışmıyor.
bildiğiniz üzere new york rp isteiği gittikçe artıyor ancak mapte bunu desteklemesi gerek için eksikler var ben de bu eksikleri gidermek istiyorum lakin önce liberty city mapini codewalker programında açmam gerekiyor bu konu hakkında bilgisi olan va rmı ?