Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaritaLiberty City haritasını sunucuma eklemek istiyorum!
Liberty City haritasını sunucuma eklemek istiyorum yardımcı olur musunuz bulamadım sunucum freerom arkadaşlarla takılıyoruz sadece harita modu olsa yeterli olur trafik paketi olursada fena olmaz yardımlarınızı bekliyorum.
annemle babamda öyle diyor, vasıfsızmışım hiçbirşeye yaramıyormuşum.O kadar çok üzülüyorum ki vasıfsız işe yaramayan elemanın tekiyim oksijen israfıyım keşke ölsem.
annemle babamda öyle diyor, vasıfsızmışım hiçbirşeye yaramıyormuşum.O kadar çok üzülüyorum ki vasıfsız işe yaramayan elemanın tekiyim oksijen israfıyım keşke ölsem.