Ü
Üye silindi 7923
Guest
Son 1 haftadır zombi paketimin scriptlerini sağda solda paylaşarak prim kasan çocuklar için bu açıklamayı yapmak istiyorum. Leak olan o paket 5 mart tarihine aittir. İçinde 11 adet script sıfırdan yazılmış olup 6 tane önemli script şifrelidir. Bu paketi satmaya çalışanından ücretsiz paylaşarak üzerimden prim kasan herkese hakkımı helal etmiyorum. Günlük hayatında başarısı olmayan insanların böyle prim kasarak kendini yüceltmeye çalışması tamamen bir çocuğun yapabileceği iştir. Paketi istediğiniz şekilde dağıtabilir istediğiniz şekilde yayabilirsiniz açıkçası pek umurum da değil. Sabah profilimde paylaşmıştım burada da belirtiyorum. Bundan sonra FiveM Türkiye camiasında herhangi bir script paylaşımı veya satışı yapmayacağım çünkü hak etmiyorlar. Forum üzerinden ve discord sunucum üzerinden insanlara yardım etmeye devam edeceğim. İnsanların emeklerine saygı duymayı öğrendiniz zaman belki bu camia biraz gelişir. Eğitimsizlik kötü bir şey umarım bu hareketleri sergileyen insanlar hakkettiği cezayı alır çünkü insanların ahını alıyorsunuz. Herkese iyi günler diliyorum. Leak olan paketi hiçbir şekilde satın almayınız ve para ödemeyiniz! sorumluluğu size aittir.