- Discord
- laot#2599
LAOTCore | Developer Kısayol Altyapısı | v2.1
Başlıkta ve üstte belirttiğim gibi Developer veya olmak isteyen arkadaşlar için bir kısayol altyapısı aslında bu sistem. Normalde kendim kullanıyordum ancak paylaşma kararı aldım. İçinde kafanıza yazılmış ama her seferinde uğraştıran kodların kısayolu var. Hepsi bir fonksiyon halinde ve hızlıca kullanılabilir. Geliştirilmeye açık bir sistem fikirlerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
LAOT-Core v1.1.5 > 2.0Başlıkta ve üstte belirttiğim gibi Developer veya olmak isteyen arkadaşlar için bir kısayol altyapısı aslında bu sistem. Normalde kendim kullanıyordum ancak paylaşma kararı aldım. İçinde kafanıza yazılmış ama her seferinde uğraştıran kodların kısayolu var. Hepsi bir fonksiyon halinde ve hızlıca kullanılabilir. Geliştirilmeye açık bir sistem fikirlerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
Öncelikle resources klasörünüzü workspace olarak açın. (visual studio yardımı ile) Sonra sol taraftaki büyüteç emojisine tıklayın.
Kod:
Search | Replace
LAOT.Notification -> LAOT.Functions.Notify
LAOT.TriggerServerCallback -> LAOT.Functions.TriggerCallback
LAOT.RegisterServerCallback -> LAOT.Functions.CreateServerCallback
LAOT.DrawText3D -> LAOT.Functions.DrawText3D
LAOT.GetPlayerData -> LAOT.Functions.GetPlayerData
LAOT.SetPlayerData -> LAOT.Functions.SetPlayerData
LAOT.GetPlayerServerId -> LAOT.Functions.GetPlayerServerId
LAOT.DrawSubtitle -> LAOT.Functions.DrawSubtitle
LAOT.Game.Teleport -> LAOT.Functions.Teleport
LAOT.ShowHelpNotification -> LAOT.Functions.ShowHelpNotification
Events:
Search | Replace
LAOTCore:getSharedObject -> LAOTCore:GetObject
LAOTCore:Notification -> LAOTCore:Client:Notify
NOT: Fotoğraflar sadece birer özelliğidir içeriği zenginleştirilebilir, yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: