Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LA HA SEN HA O LAR türkish best meyveloper abim :o
Hacı Allahı Karıştırmasan Herşey Daha İyi Olabilir herkesin Dini Kendine Kimse Kimsenin Dinine Laf Etmesin Bilader Bende Bunu Çözemiyorum Niye Allaha Sövüyorsun Ki?
Hacı Allahı Karıştırmasan Herşey Daha İyi Olabilir herkesin Dini Kendine Kimse Kimsenin Dinine Laf Etmesin Bilader Bende Bunu Çözemiyorum Niye Allaha Sövüyorsun Ki?
Bu sakar benden hiçbir hizmet almadı bende yardımcı olmak istedim sonra bir kaç gün sonra dead dolandırıcı diye bir konu açmış bir hizmeti para almadan yapan kişi dolandırıcı nasıl oluyor anlayamadım kendisinede discorddan ulaştığümda aynı şekilde dolandırıcının demeye devam etti dolandırmam için para almam gerek dediğimdede hiçbir cevap vermedi