Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucu ArıyoruzKüçük bir ekip olarak sunucu arıyoruz
Merhaba 5-7 kişilik küçük çaplı bir arkadaş grubuyuz Türkiyedeki ilk north yankton state patrol rolünü yapmak istiyoruz bizi ağırlayabilecek bir sunucu arıyoruz iletişime geçmek isteyen: E0q1NoXᴬᵛᵃʳ#1881
Merhaba 5-7 kişilik küçük çaplı bir arkadaş grubuyuz Türkiyedeki ilk north yankton state patrol rolünü yapmak istiyoruz bizi ağırlayabilecek bir sunucu arıyoruz iletişime geçmek isteyen: E0q1NoXᴬᵛᵃʳ#1881
Merhaba
15 Nisan Cumartesi günü yeni açılacak sunucumuzda sizleri görmek isteriz sunucumuz hem sosyal hemde illegallere olanak tanımakta yani hiç bir taraf sıkılmayacak
╔▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ║KRA ROLLEPLAY ╔▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ► HARD İLE Medium ARASI Ekonomi ► Deneyimli ve ilgili yetkili ekip! ► Günün yarısında aktif ticket,destek ekibi! ► Gabzmap ► Aile,Çete,lspd,lssd,state,ems,aile ve Bir Çok Oluşumlar! ╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬╔▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ► Kaliteli FIVEM Sunucusu ! ► [TR] Whitelist ► Sosyal RP Odaklı ►Birbirinden özel scriptler ► Sunucumuz’da İllegal Oluşumlara Ve Legal Oluşumlara Büyük Ölçüde Önem Veriyoruz. ► Mekanik + Çete + Aile + Lssd + Ems Alımları Aktif ! ► Yaş sınırı +17 ► İlgili yönetim ekibi. ► Kalitenin son noktasına ulaşın. ╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Discord Adresimiz :
RisePixel, FiveM üzerinde kurulmuş GTA5 tabanlı RolePlay sunucusudur. RisePixel Discord Sunucusu Sunucu Tanıtım Görseli Daha fazla bilgi için Discord sunucumuza katılabilirsiniz. Resmi yakınlaştırıp inceleyebilirsiniz.
[ ROTA ROLEPLAY ] Merhaba arkadaşlar, öncelikle size sunucumuzun rol mantığını anlatmak istiyorum, ondan sonra sunucumuza alacağımız ekipleri sırayla aşağıya yazacağım. [ LEGAL - SOSYAL ] Sunucumuz genel olarak sosyal ağırlıklıdır. Sayı ve sevgi çerçevesinde herkesin 1 saat bile girse...