Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka az aklını kullansan anlarsın mobildeyim yaani evde değilim ve yazıları tam okumuyorum müsait olmadigim için linki attım geçtim sallayacak yer alıyorsun yine he raider abu ?
Kanka az aklını kullansan anlarsın mobildeyim yaani evde değilim ve yazıları tam okumuyorum müsait olmadigim için linki attım geçtim sallayacak yer alıyorsun yine he raider abu ?
Kurduğum cümleler çok yanlış biliyon mu kanki. Piyasayı gez felan demen çok saçma bu mlo daha 51 açılmadan önce leaklendi. Neyse bana piyasayı gez diyipte piyasadan haberi olmayan birisisin
Kurduğum cümleler çok yanlış biliyon mu kanki. Piyasayı gez felan demen çok saçma bu mlo daha 51 açılmadan önce leaklendi. Neyse bana piyasayı gez diyipte piyasadan haberi olmayan birisisin