Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, FiveM üzerinden key kullanmazsan maalesef aktifleştiremezsin. Zaten CFX'in Patreon mağazasında bu yazıyor. İnceleyebilmen için link ve ekran görüntüsü iletiyorum;
Merhaba, FiveM üzerinden key kullanmazsan maalesef aktifleştiremezsin. Zaten CFX'in Patreon mağazasında bu yazıyor. İnceleyebilmen için link ve ekran görüntüsü iletiyorum;
Patreonda çalışmayacağı söylenmiş ama çalışıyor allah allah neden acaba Yanlış bir şey neden boşuna yazıp da iddia edeyim?
Slot'u 7'nin altında tutup default 48 kişilik bir key ile tüm stream dosyaları çalıştırılabiliyor.
Patreonda çalışmayacağı söylenmiş ama çalışıyor allah allah neden acaba Yanlış bir şey neden boşuna yazıp da iddia edeyim?
Slot'u 7'nin altında tutup default 48 kişilik bir key ile tüm stream dosyaları çalıştırılabiliyor.