- Discord
- OnlyEstate#0716
Bir süredir üzerinde çalıştığım ve daha önceden tanıtım konusu açıp sizden fikirler istediğim ve sonunda bitirdiğim kişiye özel css ayalarını satışa çıkardım.
Lisanlı veya şifreli değildir. Kodlar açık bir şekilde satılmaktadır.
İletişim
Discord: Onlyest#1000
Özellikleri
Sadece envanterin html, css ve js dosyalarını satıyorum. Nedeni ise envanterin kendi kodlarında çok fazla değişiklik yapmam gerekti (çalışmada sorun yok).
Kendi envanterinizin html, css, js dosyalarını benimki ile değiştirmeniz gerek. Isterseniz kodlarımı yazdığım qb to esx envanteri de verebilirim.
Oyun içi fotolar:
Lisanlı veya şifreli değildir. Kodlar açık bir şekilde satılmaktadır.
İletişim
Discord: Onlyest#1000
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Özellikleri
- Ana tema rengini ve opaklığını istediğin gibi ayarlayabilirsin.
- Yazı renklerini ve ayrıntılar butonuyla açılan menüden çeşitli yazıların opaklığını ayarlayabilirsin.
- Slotarlın dış çizgi rengini ve opaklığını ayarlayabilirsin.
- Item isminin yazdığı yerin arkaplanını yani slot altı rengini ve opaklığını ayarlayabilirsin.
- Slotların köşelerinin border radiusunu ayarlayabilirsin.
- Arkaplan karanlığını ayarlayabilirsin.
- Arkaplan bulanıklığını açıp kapatıp açabilirsin.
- Envanteri, envanterin dışına basarak kapatma özelliğini ayarlayabilirsin.
- Yan envaterin slotlarında kırmızılık olup olmamasını ayarlayabilirsin.
- Envanter kapanınca menünün de otomatik kapanmasını ayarlayabilirsin.
- Item sürükleme sesini kapatıp açabilirsin.
- Silah kalitesini gizleyip gösterebilirsin.
- Envanterde yaptığın tüm özellikler tab menu de ve item kullanınca çıkan kullanıldı kutusuyla aynı olur.
- Kolayca editlenebilir.
- Hiçbir şekilde item sürükleyince, envanteri kapatıp açınca özellikler kaybolmaz.
Sadece envanterin html, css ve js dosyalarını satıyorum. Nedeni ise envanterin kendi kodlarında çok fazla değişiklik yapmam gerekti (çalışmada sorun yok).
Kendi envanterinizin html, css, js dosyalarını benimki ile değiştirmeniz gerek. Isterseniz kodlarımı yazdığım qb to esx envanteri de verebilirim.
Oyun içi fotolar:
Son düzenleme: