Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mdt deki resimi kimlikte nasıl gösterebilirim? ünlü, gelişmiş sunucularda baya gördüğümüz bir şey. Eğer bir örneği varsa kendi scriptlerime göre düzenleyebilirim
şu şekilde ehliyette ve kimlikte gözüken, polis tabletine yüklenen fotoğrafın kimlikte gözükmesini istiyorum. sizin gösterdiğinizde aynı mantıkla çalışıyorsa cevabım evet
Yapımı basit örnek almanız için basit bir şekilde yaptım şuanda fotoğrafı twitter üzerinden çekiyor başka bir yerden çekmesini isterseniz server tarafında ufak bir değişiklik yapabilirsiniz.
Yapımı basit örnek almanız için basit bir şekilde yaptım şuanda fotoğrafı twitter üzerinden çekiyor başka bir yerden çekmesini isterseniz server tarafında ufak bir değişiklik yapabilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 49072
Yapımı basit örnek almanız için basit bir şekilde yaptım şuanda fotoğrafı twitter üzerinden çekiyor başka bir yerden çekmesini isterseniz server tarafında ufak bir değişiklik yapabilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 49072