Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Script dolu key istemiyorum düz sıfır key istiyorum elimde bir sürü script var fakat key yok sadece tek merak ettiğim gerçekten Patreon sorun yaşatıyor mu yaşatıyor ise sıfır temiz key i nerden alabilirim
Script dolu key istemiyorum düz sıfır key istiyorum elimde bir sürü script var fakat key yok sadece tek merak ettiğim gerçekten Patreon sorun yaşatıyor mu yaşatıyor ise sıfır temiz key i nerden alabilirim
Patreon ile sorun yaşayan bir kaç kişiye denk geldim o yüzden sordum script dolu key derken de arkadaş script dolu keyleri olduğunu falan söylemiş ona cevap vermiştim moderatör arkadaşlar el atmış olaya zaten
İlk defa alıcaksan biraz geç senkron oluyor bazen keymasterla, 5-10dk falan bekletiyor ondan sonra patreon hesabınla eşleştirme yaparsın keymaster hesabını sorunsuz şekilde kullanırsın. Bunun dışında herhangi bir sorun yok. Patreon harici yerlerden key almanı tavsiye etmem.