Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CevaplandıKendi Local Sunucumda Paket Denediğim İçin Ban Yemiş Olabilir miyim ?
Global ban yemişsin dostum bu paketle alakalı bir şey degil kardeşim hile kullanımından alımısın formu kapat kimse seni kayle almaz.Burda hilecilere yer yok kardeşim
Global ban yemişsin dostum bu paketle alakalı bir şey degil kardeşim hile kullanımından alımısın formu kapat kimse seni kayle almaz.Burda hilecilere yer yok kardeşim
Çok nadir de olsa bazen haksız kişiler de yasaklama alabiliyor ama dediğim gibi nadir , fivemin otomatik ban sistemi var , bilgisayarında ki dosyaları tarıyor önceden hile yapmadıysan bile dosyasını indirmiş olman vs de yeterli olabiliyor çoğu zaman geçmiş olsun bir daha bu şekilde ban yersen sınırsız olacak dikkatli ol.
Çok nadir de olsa bazen haksız kişiler de yasaklama alabiliyor ama dediğim gibi nadir , fivemin otomatik ban sistemi var , bilgisayarında ki dosyaları tarıyor önceden hile yapmadıysan bile dosyasını indirmiş olman vs de yeterli olabiliyor çoğu zaman geçmiş olsun bir daha bu şekilde ban yersen sınırsız olacak dikkatli ol.
problem şu zaten hile indirmedim hile kullanmadım neyin hile olarak algılandığı hakkındada bilgi vermiyorlar ben neye ban attıklarını nerden bilicem haksız bidefa daha banlamicaklarının garantisi yokki tek yaptığım boş zamanlarımda fivemde paket denemek ve freeroom serverlerde vakit öldürmek kaç gündür ben bilgisayara bakıyorum bilgisayar bana yokmu bunun bi çözümü...