Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım kashacter sorunu

blackkhawk

Üye
FT Kullanıcı
arkadaşlar merhabalar.

sunucuya çoklu karakter seçme yüklemek istiyorum fakat hangisini yüklersem yükleyeyim bu hataları alıyorum. sql vs düzgün şekilde okutmama rağmen inatla bu hatayı alıyorum. ve karakter seçme ekranın mesleği vs yazılı bi şekilde geliyor. bir tek karakter adı soyadı yok onun dışındaki bilgiler yazılı geliyor.

aldığım hatalar aşağıdadır.

20647

girince gelen ekranda aşağıda

20648

bu seçme ekranı ve kayıt ekranı önceki esx sunucumdan alındı ve sorunsuz çalışır şekildeydi 2 hafta önceye kadar. şimdi ki sistemim disc envanter. arka planda çalışan başka bir karakter ekranı veya identity yok.

not: db ismi essentialmodeana dır. bir yanlışlık yoktur. 2 tane db kullandığım için anb ve ana olarak ayarladım.

DF
İlk 2 hata da, aynı verinin zaten tablonun içinde olduğunu söylüyor. Bu yüzden sorgu hata veriyor, "datastore_data" içindeki verileri sıfırlamayı dener misin?

Son 2 hata da, böyle tabloların var olmadığını söylüyor. Bu yüzden sorgu hata veriyor. Server/main.lua kısmından o kısmı silmeniz gerekli.

DF
Son düzenleme:
Çoklu karakter kullanmanızı önermem. Güvenlik açıkları var, tüm database silinebilir kolaylıkla işi bilen biri tarafından.

DF
arkadaşlar merhabalar.

sunucuya çoklu karakter seçme yüklemek istiyorum fakat hangisini yüklersem yükleyeyim bu hataları alıyorum. sql vs düzgün şekilde okutmama rağmen inatla bu hatayı alıyorum. ve karakter seçme ekranın mesleği vs yazılı bi şekilde geliyor. bir tek karakter adı soyadı yok onun dışındaki bilgiler yazılı geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 20647

Ekli dosyayı görüntüle 20648

bu seçme ekranı ve kayıt ekranı önceki esx sunucumdan alındı ve sorunsuz çalışır şekildeydi 2 hafta önceye kadar. şimdi ki sistemim disc envanter. arka planda çalışan başka bir karakter ekranı veya identity yok.

not: db ismi essentialmodeana dır. bir yanlışlık yoktur. 2 tane db kullandığım için anb ve ana olarak ayarladım.
esx_idenity'nin startını kashacters'ın altına koy

ensure esx_kashacters
enusre esx_idenity

yaparsan resimdeki gibi olmaz.

o database hatasını bilmiyorum.Araştıracağım
EDIT: Serverin cache dosyalarını silebilirsin start ayarından sonra

DF
arkadaşlar merhabalar.

Ekli dosyayı görüntüle 20647

Ekli dosyayı görüntüle 20648

esx_kashacters/server/main.lua içinde satır 5'ten itibaren başlayan data isimleri görüceksin. Senin datanda bulunmayanları sil ordan kontrol ederek.

DF
Databa
esx_idenity'nin startını kashacters'ın altına koy

ensure esx_kashacters
enusre esx_idenity

yaparsan resimdeki gibi olmaz.

o database hatasını bilmiyorum.Araştıracağım
EDIT: Serverin cache dosyalarını silebilirsin start ayarından sonra
onunla bir alakası yok essentialmode adlı dosyanın içinde değişiklik yapması lazım pcye geçince yapması gerekenleri atıcam

DF
essentialmode/client/main.luada 1 ve 15 inci satırları yorum satırına çevirirmisin

DF
teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için deniyorum söylediklerinizi.

DF
20709

bu hatayı alıyorum arkadaşlar. dediklerinizi yaptım diğer hatalardan kurtuldum. ama karakter yüklenmiyor orkun ışıtmak olarak kalıyor ve bu hataları alıyorum

bahsi geçen 48 satırlar

20711

EDİT: esx_skin değiştirdim yine aynı.

bunun readme kısmındakileri harfiyen yaparsan düzelir
Ben zaten yaptım .d biliyorum ondan yazdım
esx_kashacters/server/main.lua içinde satır 5'ten itibaren başlayan data isimleri görüceksin. Senin datanda bulunmayanları sil ordan kontrol ederek.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!