Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Kasaba sunucusu arıyorum.

• Konbuyu başlatan eagle
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 1K

eagle

Üye
FT Kullanıcı
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oynayabileceğim bir kasaba sunucusu arıyorum. cartel mafya gibi saçmalıklar bulunmayan gerçek amerikan kasabası gibi rol yapan insanların bulunduğu bir roleplay sunucusu arıyorum. Hatta böyle bir sunucu açılacaksa desteklemeye ve geliştirmeyede hazırım.

DF
Son düzenleme:
eskiden ne güzel kasaba sunucuları vardı

DF
Kasaba Sunucusu tamamen rol dönmesi için açılan bir server. herkesi bekleriz :)

DF
Öncelikler Merhaba Sunucumuz Kasaba Olmamasına Rağmen aşırı Fazla rol döndürmeye odaklı bir sunucudur.Katılırsan mutlu oluruz
Continental Roleplay! Türkiye'nin En Kötü Scriptleri! -60 FPS Garantisi! İlgisiz Yönetim! Modlu Araç Seçenekleri Aile ve Çetelere Ayrıcalıklar Türkiye'deki İlk Continental Sistemi Çok Silah, Az GunRP! Polislere Özel Vest ve EUP'lar! İllegal Seçenekler Otobüs ve Gokart Meslekleri! Aktif ve Sorunsuz Gazino Scripti! Seni De Aramızda Görmekten Şeref Duyarız...

DF
eskiden ne güzel kasaba sunucuları vardı

Evet bende onları özledim ancak hiç güzel bir kasaba rp'si yapan sunucu bulamadım.
Kasaba Sunucusu tamamen rol dönmesi için açılan bir server. herkesi bekleriz :)

Aile, cartel vb. şeyler var sunucunuzda böyle bir sunucuda oynamak istemiyorum.

Öncelikler Merhaba Sunucumuz Kasaba Olmamasına Rağmen aşırı Fazla rol döndürmeye odaklı bir sunucudur.Katılırsan mutlu oluruz
Continental Roleplay! Türkiye'nin En Kötü Scriptleri! -60 FPS Garantisi! İlgisiz Yönetim! Modlu Araç Seçenekleri Aile ve Çetelere Ayrıcalıklar Türkiye'deki İlk Continental Sistemi Çok Silah, Az GunRP! Polislere Özel Vest ve EUP'lar! İllegal Seçenekler Otobüs ve Gokart Meslekleri! Aktif ve Sorunsuz Gazino Scripti! Seni De Aramızda Görmekten Şeref Duyarız...

Dostum kasaba rollerini özledim o yüzden kasaba istiyorum ama yinede sağol

DF
konudan sapmasak

DF
Öncelikle Merhaba yakında bi kasaba sunucusu açıcaz İstersen gelebilirsin İletişim:(DC)Kestaneci#0803

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!