Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka Blackmarketten Ürünleri Alıp Journey Karavan İle Şehrin Kuzeyine Gidip G Basıyorsun Ve Meth Pişmeye Başlıyor Ara Sıra Sorular Soruyor O Soruları Cevaplıyorsun
Daha kolayını yaptım istersen paylaşabilirim sadece süre bekliyorsun uzun şekilde sonra yazdığın itemi sana veriyor ama karavandan çıkan dumanlar vs eklendi istersen ekleyebilirsin seninle paylaşırım Mehmet Sarışın#2204
Daha kolayını yaptım istersen paylaşabilirim sadece süre bekliyorsun uzun şekilde sonra yazdığın itemi sana veriyor ama karavandan çıkan dumanlar vs eklendi istersen ekleyebilirsin seninle paylaşırım Mehmet Sarışın#2204