Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım karakter seçme ekranındaki blur hatası

ilyas33

Üye
FT Kullanıcı
Selamlar, bir sunucuya girdim ve karakter seçme ekranına geldiğimde bu şekilde blurlu olarak kaldı fakat başka oyuncularda böyle bir hata olmuyordu. Nasıl düzeltebilirim 2 kere fivem sildim cache sildim quit atıp pc de resledim denedim fakat yine de olmadı çözümünü bilen yardımcı olabilirse sevinirim. Discord: Darwin#1881

DF

Ekli dosyalar

• resim_2020-11-26_152525.png
    resim_2020-11-26_152525.png
    334.1 KB · Görüntüleme: 15
Kolay gelsin dostum ben böyle birşey yaşamadım ama üstlere çıkması için + İyi günler

DF
Son düzenleme:
karakter seçim ekranını değiştir :)

DF
Aynı sunucudayız ve oynayan diğer kişilerde herhangi bir sorun yok :)

\FiveM\FiveM.app\cache

Cache dosyanı silebilirsin.FiveM'i yeniden başlattığında bütün her şey baştan yüklenecektir.Sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
Herhangi olumlu yada olumsuz gelişmede bildirirsen sevinirim..

Sunucu sahibiysen crash dosyanı sunucu klasörlerinden silmeyi dene :)

Kolay gelsin

DF
\FiveM\FiveM.app\cache

Cache dosyanı silebilirsin.FiveM'i yeniden başlattığında bütün her şey baştan yüklenecektir.Sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
Herhangi olumlu yada olumsuz gelişmede bildirirsen sevinirim..

Sunucu sahibiysen crash dosyanı sunucu klasörlerinden silmeyi dene :)

Kolay gelsin
Konuda zaten I ilyas33'ün dediğinde göre silmiş ve tekrar indirmiş hatta bugün bana FiveM'i silip birdaha yüklediğini iletti. Ama crash dosyası silinme olayını kurucu ile konuşacağım, teşekkürler.

DF
datanı sil

DF
değiştirebilirz ama paketteki bazı scriptler bu karakter oluşturma scriptine bağlı. + iyi günler
Test sunucumuzdan sana bir görüntü eklemek istedim.
Developerınız varsa kendisine de iletin, makinenizde gereksiz hafıza doluluğu yapar ve sunucunuzdaki bütün script hataları buraya kodlanır.
Silerken çıkan GB Boyutlarından korkmayın!

DF
Test sunucumuzdan sana bir görüntü eklemek istedim.
Developerınız varsa kendisine de iletin, makinenizde gereksiz hafıza doluluğu yapar ve sunucunuzdaki bütün script hataları buraya kodlanır.
Silerken çıkan GB Boyutlarından korkmayın!

Rehber konularını takip etmene sevindim :)

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!