1. Mechanic job ekledim bir tane fakat haritadaki noktaya gidiyorum(garage noktasina yani) mechanic job yetkimde var. Saçma sapan 2 tane sarı alan var buradan cekici alabiliyorsunuz. Diğerini anlamadım. Her neyse f6 basınca araci tamir etme vs var fakat. Asıl sormak istediğim rp sunucularında mekanikler tamirden cok modifiye yapiyor ve bunu garajin belli bir kisminda yapıyor. Bunun için belli bir script falan mı gerekli?
2. Olarak scoreboard yani bildiğiniz z basınca kişilerin çıkması bunuda yukledim gerekli yere. Ama sanırım bunun ya tuşu değişik ya da çalışmıyor..
(Not öncesinde yön tuşlarindan yukari tuşuna bastığımda yeşil standart scoreboard çıkıyordu o da kayboldu)
3. Düzgun polis jobu var mı? Yani ekledim de garip bir şey oldu
4. Ambulancejob bunu ekledim bu sanki daha gelişmiş gibi araç çıkarma simgeleri falan var. Ama sanırım *E* basınca bir şey olmuyor. *G* sinyal atıyor. O da gelmiyor belki telefon olmadığından son olarak o da eksik.
Bir de los santos garage yanindaki ems yi bulamadım.
5. Vehicleshop yüklü ama araba satın alma yerine gidiyorum. Hiç menü vs yok
Joblarin dışında da soru sordum kusura bakmayın.
2. Olarak scoreboard yani bildiğiniz z basınca kişilerin çıkması bunuda yukledim gerekli yere. Ama sanırım bunun ya tuşu değişik ya da çalışmıyor..
(Not öncesinde yön tuşlarindan yukari tuşuna bastığımda yeşil standart scoreboard çıkıyordu o da kayboldu)
3. Düzgun polis jobu var mı? Yani ekledim de garip bir şey oldu
4. Ambulancejob bunu ekledim bu sanki daha gelişmiş gibi araç çıkarma simgeleri falan var. Ama sanırım *E* basınca bir şey olmuyor. *G* sinyal atıyor. O da gelmiyor belki telefon olmadığından son olarak o da eksik.
Bir de los santos garage yanindaki ems yi bulamadım.
5. Vehicleshop yüklü ama araba satın alma yerine gidiyorum. Hiç menü vs yok
Joblarin dışında da soru sordum kusura bakmayın.
Son düzenleme: