Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

izinsiz paket kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DrenkModraof

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
Merhabalar bugün @G3VEZE Arkadaşımın paketini Çalmaya çalışan adi insanları yakaladık sizlerinde bu insanları tanımanızı isteriz laot laot arkadaşımızın lisans sistemi sayesinde bulduk kendisine teşekkür ederiz Kanıtlar :

43970

43972

Paketi çalmaya çalışıp çalamayınca ağlayan meveloper olur gibi

43975

Kişinin forum ismi: cankaanmete cankaanmete

gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim.

Aynı zamanda Paketi çalmaya çalışan serverın adı : Hunter Roleplaydir

DF
Son düzenleme:
cankaanmete cankaanmete açıklama bekleniyor.. forumda ücretli olarak satılan bir dosyayı veya için de ki eklentileri izinsiz alıp satış & kullanmak yasak olduğunu bilmiyor musunuz ?

DF
arkadas ile duzgun konusiyom ve kufur ediyo ben sadece bi kac tane script aldim paket ten o kadar.
Onuda Sunucuyu Geliştirmek İçin Aldım ve adama kusara bakma bidaha olmaz diyom adam kufur ediyo.

DF
arkadas ile duzgun konusiyom ve kufur ediyo ben sadece bi kac tane script aldim paket ten o kadar.
Onuda Sunucuyu Geliştirmek İçin Aldım ve adama kusara bakma bidaha olmaz diyom adam kufur ediyo.
normalmiş gibi yazman çok garip hem paketi çalmaya çalışıyorsun hemde sana küfür ettim diye burda şikayet ediyorsun :(

DF
ben sadece bi kac tane script aldim paket ten o kadar.
o script leri zaten gire sildim

DF
ben temel disc paketi me atim o scripti sonra da sildim.

DF
Kardeşim son kez söylüyorum ben senin paketini çalmadım sadece scriptlerini aldım sende başka paketlerden aldığın gibi buraya gelip atıyosun sen biliyosun ayın 1 de key yenilenir sen adamlara satıp ayın 13 ne kadar diyosun ve ayriyetten para alıyosun .

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Küfür edip etmemesi beni alakadar eden bir durum değil adamın ağzını tutamam anası değilim babası değilim artı olarak konumuz küfür değil.

DF
Kardeşim son kez söylüyorum ben senin paketini çalmadım sadece scriptlerini aldım sende başka paketlerden aldığın gibi buraya gelip atıyosun sen hunter roleplay log sistemini çalıp bebelere satmayı biliyosun ayın 1 de key yenilenir sen adamlara satıp ayın 13 ne kadar diyosun ve ayriyetten para alıyosun .
Sen log sistemini gidip başka sv ye kurarsan bende senin paketteken script alırım.
Böyle bişey yok yanlız ? , forumda ücretli satılan bir dosyayı izinsiz alamazsınız kullanamazsınız satamazsınız !

DF
Şikayet Konusu 3 Uyarı
Ben zaten G3VEZE arkadaştan özür diledim dedim script aldım ama G3VEZE arkadaşımız bana küfür edip üstüne daha öncen log sisteminine anlam veremiyom

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!