Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucumda araç spawn noktası yok, eklemek istiyorum fakat düzgün çalışan bir plugin bulamadım.
esx_jb_eden_garage ve esx_jb_eden_garage2 scriptlerini denedim, araç gözüküyor fakat çıkartmıyor. Başka bir scripte ihtiyacım var.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam şimdi denedim onu da, aracı satın alıp kırmızı bölgeye girmezsem çıkartırken Your car has been impounded! hatası alıyorum.
Haritadaki ikonu vesaire de çok hoşuma gitmedi açıkçası kırmızı ve yeşil bölge olması da hoşuma gitmedi açıkçası.
Gördüğüm sunucularda araç spawn bölgesi adında satın alınmış ev ikonunda bir script vardı, o scripti biliyor musunuz hocam. Bana o script lazım.
Hocam şimdi denedim onu da, aracı satın alıp kırmızı bölgeye girmezsem çıkartırken Your car has been impounded! hatası alıyorum.
Haritadaki ikonu vesaire de çok hoşuma gitmedi açıkçası kırmızı ve yeşil bölge olması da hoşuma gitmedi açıkçası.
Gördüğüm sunucularda araç spawn bölgesi adında satın alınmış ev ikonunda bir script vardı, o scripti biliyor musunuz hocam. Bana o script lazım.