ISTANBLUE Türk temalı roleplay sunucumuza cumhurbaşkanı adayı arıyorum , tamamen gerçekçilik üzerine olmasını istediğim bu sunucumuza kesinlikle bağış ile yardım sokmayacağım . galerideki tüm araçlar modlu ve oyun içi para ile alınıyor olacak . çeşitli mesleklerimiz var oyuncuyu sıkmayacak . ekonomi hard değil ama çalışmadanda birşeyler sahibi olmak zor . maaş sistemi asgeri ücrete ve görevli maaşlarına göre ayarlı .
Seneler önce sunucularım vardı gayet iyiydim ancak mali sıkıntılar vs vardı devam edememiştim . şuan donanımlı bir şekilde tekrardan başlıyorum . bana destek olmak arkamda durmak isteyene sonsuz kapım açık . bu destek maddi değil maddiyat işini bu geride bıraktığım 5 sene içerisinde çözdüm . tek istediğim şey kaliteli bir sunucu .
Son olarak destek veren , vermeyen tüm fivemtürk ailesine teşekkür ediyorum
/me elini gömleğinin yakasına atar ve gözlüğünü alır .
/me gözlüğün ipini sıyırır ve gözüne takar .
/do gülümsediği ve kafasını salladığı görülmektedir .
Seneler önce sunucularım vardı gayet iyiydim ancak mali sıkıntılar vs vardı devam edememiştim . şuan donanımlı bir şekilde tekrardan başlıyorum . bana destek olmak arkamda durmak isteyene sonsuz kapım açık . bu destek maddi değil maddiyat işini bu geride bıraktığım 5 sene içerisinde çözdüm . tek istediğim şey kaliteli bir sunucu .
Son olarak destek veren , vermeyen tüm fivemtürk ailesine teşekkür ediyorum
/me elini gömleğinin yakasına atar ve gözlüğünü alır .
/me gözlüğün ipini sıyırır ve gözüne takar .
/do gülümsediği ve kafasını salladığı görülmektedir .
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.