Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı IsPlayerAceAllowed nativesi

• Konbuyu başlatan Coder
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 966

Coder

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
bir anticheat indirdim galiba admin olup olmadiginin kontrolu fakat KAC_SC.Bypass diye bir liste vs yok nasil ekleyebilirim ekliyince nasil bir tablo yapiyim hex id mimi giriyim nasil yapiyim bilen kisiler anlatirsa sevinirim

57702

DF
sa dostum bu anticheatin ace kontrolü nasıl bilmiyorum ama server.cfg ye hypnonema gibi scriptlere eklediğin gibi ace eklemen lazım örneğin:

Kod:
add_ace group.admin cs-hall.control allow

bu kod tüm admin olanların cs-hall.control adlı fonksiyonunu doğruluyor mesela admin olmak içinde

Kod:
add_principal identifier.steam:1100001178f50d7 group.admin
falan filan inter milan

DF
he bide

Kod:
add_ace group.admin command allow # allow all commands

DF
sa dostum bu anticheatin ace kontrolü nasıl bilmiyorum ama server.cfg ye hypnonema gibi scriptlere eklediğin gibi ace eklemen lazım örneğin:

Kod:
add_ace group.admin cs-hall.control allow

bu kod tüm admin olanların cs-hall.control adlı fonksiyonunu doğruluyor mesela admin olmak içinde

Kod:
add_principal identifier.steam:1100001178f50d7 group.admin
falan filan inter milan
hmm anladim cok tessekur ederim fakat nasil kontrolunu yapacagim su native ile ? IsPlayerAceAllowed ile

DF
zaten örneği sen vermişsin başta birebir aynı native'ın kullanıma o şekilde yapacağın

add_ace group.admin KAC_SC.Bypass allow
peki o indirdigim anticheatta client uzerinde nasil admin olup olmadiginin sorgunu yapabilirim bu nativeyi kullanmadan

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!