Merhaba, öncelikle bu yazıyı anticheat sisteminizi geliştirmek amaçlı yazıyorum;
Vanaheim adlı referansınız olan sunucuda launcher ile injector koruması bulunmakta. Öncelikle ben bu korumayı kırıp sunucuya dopamine adlı menünün arkadaşımın editlemiş olduğu versiyonunu kullandım. Amacım sunucuyu batırmak olmadığından dolayı bazı fonksiyonları çalıştırmadım. Kullandığım triggerlerin hepsi çalıştı ve hile korumanız hiçbir işe yaramadı. Kendime para bastım, uyuşturucu bastım, araç spawnladım, script stopladım açtım, insanların envanterlerini açtım birşey alıp koydum, benimle test eden arkadaşıma prop spawnladım, arkadaşıma sikah verdim, arkadaşlarıma freeze attım, script dumpladım. Amacım sunucuyu çökertmek olmadığından dolayı item alıp verme log sistemini kapatmadım. Ardından bir yetkili beni datadan bulup manüel bir şekilde banladı. İstesem diğer scriptlere stop verdiğim gibi log sisteminede stop verebilirdim ancak bile bile sunucunun huzurunu kaçırmamak adına yapmadım.
Bu yazıyı sizi kışkırtmak vs. amaçlı değil mevcut çalışmayan veya daha öngösterimde olduğu için fixlenmemiş hataları size bildirmekti. Kolay gelsin iyi günler dilerim inşallah ileride daha çok geliştirilir.
Not : umarım ban atmazsınız diğer anticheat konularındada test edenler olmuştu ondan yaptım. Dopamine menüyü editleyip bypass eden arkadaşım : Sydres